Tabori za nadarjene2018-12-10T10:35:06+00:00

Tabori za nadarjene

Gledališke
predstave

Delavnice

Seminarji

Predavanja

Knjige

Reference

Humanitarne
dejavnosti

Projekti

Tabori za
nadarjene

Kontakti

Na mnogih šolah so nas zaprosili za pomoč pri delu z nadarjenimi učenci, zato smo ustvarili poseben sklop delavnic, socialnih iger in interaktivnega nastopa za nadarjene učence. Izbirate lahko med dvema programoma:

1. Sklop šestih delavnic posebej za nadarjene učence. Teme delavnic si lahko izberete, oziroma skupaj z vami naredimo zasnovo vsebin.

2. Priprava in izvedba gledališke predstave na izbrano tematiko. Otroci skupaj z našim mentorjem izvedejo in pripravijo gledališko predstavo za celo šolo (8 šolskih ur).

Za osnovnošolske otroke pripravljamo dvodnevne in tridnevne tabore za nadarjene učence iz različnih področij. Lahko izbirate med tremi naslednjimi temami:
– Socialno-komunikacijske spretnosti,
– Od ideje do izvedbe gledališke predstave, vključeno z veščinami javnega nastopanja,
– Odpravljanje stresa in trening koncentracije, pozornosti in čuječnosti.

Vaša pomoč je dragocena!

Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Naše delo lahko podprete tudi tako, da nam namenite 0,5% dohodnine. Obrazec lahko natisnete tukaj (stroške poštnine krijemo mi).

Donacije in pomoč

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Cookie policy