Novice2018-12-17T14:28:59+00:00

Novice

Gledališke
predstave

Delavnice

Seminarji

Predavanja

Knjige

Reference

Humanitarne
dejavnosti

Projekti

Tabori za
nadarjene

Kontakti

Svetovni dan okolja

Izvedli smo lep ekološko obarvan projekt. Na svetovni dan okolja, 5. junija, smo organizirali čistilno akcijo Stražunskega gozda, kjer so lahko sodelovali vsi občani. V popoldanskih urah tega dne, smo organizirali zelo lepo prireditev v kateri so nastopali od najmanjših otrok iz vrtcev, osnovnošolskih otrok, do starostnikov iz domov za starostnike. Pripravili in izpeljali smo likovni natečaj na temo Moj Maribor – moj eko dom. Najbolj kreativnim idejam izdelkov in slik smo tudi podelili knjižne nagrade. Projekt je bil delno sofinanciran iz strani Mestne občine Maribor. Več o njem si lahko preberete v brošuri, ki jo lahko odprete tukaj.

Šolski vrtiljak 2 – in spet se vrti…

GLEDALIŠKA PREDSTAVA »ŠOLSKI VRTILJAK« NA TEMO OTROŠKEGA PARLAMENTA

Letos ponovno NOVA predstava, ki nadgrajuje temo lanskega otroškega parlamenta, bo poleg smeha v publiki zbudila razmišljanja o medosebni klimi in odnosih v šoli, o odnosu do lastnega uspeha, sodelovanju, medsebojni podpori, komunikaciji in še čem. Vabljeni, da se zavrtite z nami!

Vaša pomoč je dragocena!

Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Naše delo lahko podprete tudi tako, da nam namenite 0,5% dohodnine. Obrazec lahko natisnete tukaj (stroške poštnine krijemo mi).

Donacije in pomoč

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Cookie policy