Novice2018-12-17T14:28:59+00:00

Novice

Gledališke
predstave

Delavnice

Seminarji

Predavanja

Knjige

Reference

Humanitarne
dejavnosti

Projekti

Tabori za
nadarjene

Kontakti

Mednarodna konferenca s posvetom na temo preprečevanja in preventive proti nasilju – 5.3.2021

Zaradi trenutnih razmer in zaradi prevelikih zahtev za zagotovitev statusa mednarodne konference v spremenjenem pravilniku o napredovanju zaposlenih v vzgoji in izobraževanju v nazive, mednarodna konferenca odpade.

Gledališka predstava »Jaz, poklic in prihodnost« – na temo otroškega parlamenta v šolskem letu 2020/21

Pripravili smo novo gledališko predstavo na temo letošnjega otroškega parlamenta. V njej raziskujemo poklice prihodnosti in kako se pripraviti na njih. Gledališka predstava je obogatena s humorjem, vzgojnimi momenti in interaktivnimi trenutki s publiko. Z veseljem pridemo tudi na vašo šolo.

Ekološki projekt – Maribor čistega zraka in »temnih noči«

Ekološki projekt, ki se izvaja v letu 2020 v Mestni občini Maribor deluje in sledi trem glavnim ciljem: popularizacija in izobraževanje o trajnostni mobilnosti, ozaveščanje in izobraževanje za zmanjševanje obremenitve okolja in izobraževanje o problematiki svetlobnega onesnaževanja. Več o projektu si lahko preberete v brošuri, ki je bila ob tem izdana. V njej boste našli tudi ilustracije in razmišljanja otrok o ekologiji, zmanjševanju hrupa in svetlobnem onesneževanju. Ekološki projekt je sofinanciran iz strani Mestne občine Maribor.

BROŠURA Maribor – mesto čistega zraka in temnih noči

Likovni natečaj

Vaša pomoč je dragocena!

Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Naše delo lahko podprete tudi tako, da nam namenite 0,5% dohodnine. Obrazec lahko natisnete tukaj (stroške poštnine krijemo mi).

Donacije in pomoč

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Cookie policy