Novice2021-09-16T09:32:41+00:00

Novice

Gledališke
predstave

Delavnice

Seminarji

Predavanja

Knjige

Reference

Humanitarne
dejavnosti

Projekti

Tabori za
nadarjene

Kontakti

Ekološki Projekt »Mi smo eko frajerji«

V okviru ekološkega projekta »Mi smo eko frajerji« se v Mariboru, v okolici Stražunskega gozda odvija več dejavnosti, ki nagovarjajo, motivirajo in ozaveščajo otroke, mladostnike in odrasle občane k trajnostnemu razmišljanju, ločevanju odpadkov in zmanjševanju zavržene hrane. V okviru projekta »Mi smo eko frajerji«, ki ga podpira Skupna služba varstva okolja SOU Maribor, in ob sofinanciranju Mestne občine Maribor, so se izvedle ekološke delavnice za otroke osnovnih šol.

Za vrtčevske otroke smo na to tematiko pripravili in izvedli lutkovno-gledališke predstave. V okviru projekta je bila organizirana in izvedena čistilna akcija Stražunskega gozda. Zaključek projekta bomo obeležili z zaključno prireditvijo v sredo 22. novembra 2023 ob 17:00 uri na osnovni šoli Slave Klavora Maribor, na katero ste vabljeni vsi občani.

Vaša pomoč je dragocena!

Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Naše delo lahko podprete tudi tako, da nam namenite 0,5% dohodnine. Obrazec lahko natisnete tukaj (stroške poštnine krijemo mi).

Donacije in pomoč

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Cookie policy