Novice2021-09-16T09:32:41+00:00

Novice

Gledališke
predstave

Delavnice

Seminarji

Predavanja

Knjige

Reference

Humanitarne
dejavnosti

Projekti

Tabori za
nadarjene

Kontakti

Projekt na temo varnosti v prometu

Na treh osnovnih šolah štajerske regije smo izpeljali naš projekt : ”Mi smo previdni frajerji!” V njem smo posebno pozornost posvetili voznikom koles in skirojev, ter izobraževali otroke na področju varnosti prometa. Projekt je sofinancirala Agencija za varnost prometa RS.

Projekt “Siva glava poučuje in zabava”

Društvo za boljši svet je v mesecu septembru izvedlo projekt ”Siva glava poučuje in zabava!” z njim smo obiskali vse mariborske domove za upokojence, ter vključili tudi prostovoljce starostnike. Projekt je bil sofinanciran s strani Programa Regionalnega stičišča NVO Podravja.

 

Vaša pomoč je dragocena!

Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Naše delo lahko podprete tudi tako, da nam namenite 0,5% dohodnine. Obrazec lahko natisnete tukaj (stroške poštnine krijemo mi).

Donacije in pomoč

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Cookie policy