Donacije in pomoč2021-02-11T15:45:11+00:00

Donacije in pomoč

Gledališke
predstave

Delavnice

Seminarji

Predavanja

Knjige

Reference

Humanitarne
dejavnosti

Projekti

Tabori za
nadarjene

Kontakti

Zgoraj navedeni pogoji za pridruženo članstvo veljajo za fizične osebe. Če ste pravna oseba, nas prosim kontaktirajte.

PRISTOPNA IZJAVA

STATUT

Vaša pomoč je dragocena!

NAMENITEV DOHODNINE – obrazec

V skladu s 142. členom Zakona o dohodnini – ZDoh-2 lahko davčni zavezanec rezident zahteva, da se do 1% dohodnine, odmerjene po tem zakonu od dohodkov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo, nameni za financiranje splošno-koristnih namenov. Če želite 1% dohodnine nameniti Društvu za boljši svet in tako podpreti naše društvene dejavnosti, izpolnite obrazec, ter nam ga pošljite po pošti na naslov Ekološko-kulturno društvo za boljši svet, Bolfenška 66, 2000 Maribor oziroma ga pismeno ali osebno dostavite na vaš davčni urad.

Seznam davčnih uradov v RS

Mnogi nas sprašujejo, kako se lahko priključijo našemu delu ter postanejo del te čudovite zgodbe o ustvarjanju boljšega sveta. Nekateri bi želeli biti le informirani o vsem, kar se na Društvu dogaja in se želijo udeleževati kulturnih dogodkov, ki jih organiziramo. Ker imamo mnogo podpornikov in simpatizerjev po vseh koncih Slovenije, se je s spletno stranjo omogočila komunikacija in sodelovanje med nami. Najboljši in najenostavnejši način je, da postaneš član Društva za boljši svet. Poglej si statut in če se z njim strinjaš, izpolni pristopni obrazec ter plačaj članarino, ki znaša le 18 € na leto. In kakšne so ugodnosti članstva?

  • Člani so obvešečni o prireditvah in dogodkih, ki so povezani z Društvenimi projekti pri nas in v tujini.
  • Člani so deležni 10% popusta na vseh prireditvah, ki jih organizira društvo (koncerti, predavanja …).
  • Člani so deležni 10% popusta ob nakupu knjig ter drugih izdelkov, ki jih izdaja Društvo za boljši svet.

Vaša pomoč je dragocena!

Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Naše delo lahko podprete tudi tako, da nam namenite 0,5% dohodnine. Obrazec lahko natisnete tukaj (stroške poštnine krijemo mi).

Donacije in pomoč

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Cookie policy