Evropski teden zmanjševanja odpadkov in Moj Maribor – moj eko-dom!

Vabilo na zaključno prireditev projekta Moj Maribor – moj eko dom 2

BROŠURA Moj Maribor – moj eko dom 2_compressed

Vabimo vas k sodelovanju v projektu »Moj Maribor – moj eko–dom!«. Osrednji del projekta bodo dogodki v času Evropskega tedna zmanjševanja odpadkov, ki bo letošnje leto med 16. in 24. novembrom 2019. Projekt vodi ekološko-kulturno društvo Za boljši svet. Projekt je podprla občina Maribor.

V dopoldanskem času 21. novembra bomo izvedli čistilno akcijo našega Stražunskega gozda. Na isti dan ob 17:00 uri na OŠ Slave Klavora Maribor bomo obeležili Evropski teden zmanjševanja odpadkov z osrednjo prireditvijo. Zvrstili se bodo nastopi otrok vrtcev, šol in društev, kjer se bomo ekološko ozaveščali in se spomnili pomena čistega okolja. K sodelovanju ste povabljene šole, vrtci in društva iz Tezna in Pobrežja. Prav tako ste toplo vabljeni na osrednjo prireditev.

2019-11-19T19:13:06+00:00

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Cookie policy