Spletni portal ForBetterWorld.si uporablja piškotke. Piškotki so povsem varni in ne vsebujejo občutljivih informacij. V svojem brsklaniku lahko piškotke kadarkoli izbrišete.

Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Strinjam se Ne strinjam se Želim več izvedeti
slovenščina | english

Pridruženo članstvo

 

 

Mnogi nas sprašujejo, kako se lahko priključijo našemu delu ter postanejo del te čudovite zgodbe o ustvarjanju boljšega sveta. Nekateri bi želeli biti le informirani o vsem, kar se na Društvu dogaja in se želijo udeleževati kulturnih dogodkov, ki jih organiziramo. Ker imamo mnogo podpornikov in simpatizerjev po vseh koncih Slovenije, se je s spletno stranjo omogočila komunikacija in sodelovanje med nami. Najboljši in najenostavnejši način je, da postaneš član Društva za boljši svetPoglej si statut in če se z njim strinjaš, izpolni pristopni obrazec ter plačaj članarino, ki znaša le 18 € na leto. In kakšne so ugodnosti članstva?

 

 

 

  • Člani so obvešečni o prireditvah in dogodkih, ki so povezani z Društvenimi projekti pri nas in v tujini.

 

  • Člani so deležni 10% popusta na vseh prireditvah, ki jih organizira društvo (koncerti, predavanja ...).

 

  • Člani so deležni 10% popusta ob nakupu knjig ter drugih izdelkov, ki jih izdaja Društvo za boljši svet.

 

Zgoraj navedeni pogoji za pridruženo članstvo veljajo za fizične osebe. Če ste pravna oseba, nas prosim kontaktirajte.

 

 

PRISTOPNA IZJAVA

STATUT

 

Vaša pomoč je dragocena!

 

NAMENITEV DOHODNINE - obrazec

 

 

V skladu s 142. členom Zakona o dohodniniZDoh-2  lahko davčni zavezanec rezident zahteva, da se do 0,5% dohodnine, odmerjene po tem zakonu od dohodkov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo, nameni za financiranje splošno-koristnih namenov. Če želite 0,5% dohodnine nameniti Društvu za boljši svet in tako podpreti naše društvene dejavnosti, izpolnite obrazec, ter nam ga pošljite po pošti na naslov Ekološko-kulturno društvo za boljši svet, Bolfenška 66, 2000 Maribor oziroma ga pismeno ali osebno dostavite na vaš davčni urad.

 

Seznam davčnih uradov v RS

Bookmark and Share
Mesečnik
Reference
Pridruženo članstvo in vaša pomoč
©2010 Društvo za boljši svet
RoLAN Hiška