Spletni portal ForBetterWorld.si uporablja piškotke. Piškotki so povsem varni in ne vsebujejo občutljivih informacij. V svojem brsklaniku lahko piškotke kadarkoli izbrišete.

Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Strinjam se Ne strinjam se Želim več izvedeti
slovenščina | english

Posebni projekti

Društvo za boljši svet ima izjemno širok spekter delovanja. Poleg programov za vrtce, osnovne in srednje šole, programov za podjetnike, ljudi na vodilnih položajih in starostnike ter hkrati s humanitarnimi akcijami in individualnimi projekti pomoči organiziramo tudi kulturne dogodke in javna predavanja. Prav gotovo je bil največji dogodek prihod Dalajlame v Slovenijo, organizirali pa smo tudi druge dogodke.

 

 

 

  • Organiziramo koncerte, predavanja ter izobraževalne seminarje. Organizirali smo tri koncerte tibetanske pevke in pisateljice Soname Yangchen, avtorice knjige Otrok Tibeta. Koncerti so bili v Mariboru in v Ljubljani.

 

  • Organizirali smo   predavanje ayurvedskega zdravnika dr. Sambashiva Raoa v Sloveniji.

 

  • predavanje gesheja Norsanga iz samostana Ganden v južni Indiji na temo o smrti in o pomoči žalujočim. Predavanja so bila v Mariboru in v Ljubljani.

 

  • V Slovenijo smo povabili 14. Dalajlamo, bili smo iniciator prihoda Njegove Svetosti v Slovenijo in hkrati soorganizator dogodka.(Več o tem), (Foto galerija)

 

  • Sodelujemo z organizacijo iz sosednje Hrvaške – Udruga 5 plus, ki je ena vodilnih na področju preventivnih programov za boj proti drogam.

  

Bookmark and Share
Mesečnik
Reference
Pridruženo članstvo in vaša pomoč
©2010 Društvo za boljši svet
RoLAN Hiška