Spletni portal ForBetterWorld.si uporablja piškotke. Piškotki so povsem varni in ne vsebujejo občutljivih informacij. V svojem brsklaniku lahko piškotke kadarkoli izbrišete.

Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Strinjam se Ne strinjam se Želim več izvedeti
slovenščina | english

O nas

Ekološkokulturno društvo za boljši svet, ki je bilo ustanovljeno leta 2001, je nevladna in humanitarna organizacija, ki deluje v javnem interesu
 
Osnovni namen društva je promocija človeških vrednot in s tem posledično izboljšanje kvalitete življenja ter medsebojnih odnosov na vseh nivojih življenja. Prizadevamo si za delovanje v smeri prebujanja senzibilitete do ljudi in okolja, s tem povezane solidarnosti, predvsem pa razmišljanja v smeri, da ne obstaja ostra delitev na »moje« in »tvoje«. Menimo, da je potrebno preseči ozko individualnost, v kateri ni prostora za skupnost ter svetu vračati, kar nam je bilo dano tudi skozi pomoč sočloveku in delu za skupno dobro.
 
Društvo sodeluje z vrtci, osnovnimi in srednjimi šolami, domovi za starostnike in z organizacijami ter posamezniki tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Organiziramo delavnice, predavanja in seminarje za učence, dijake, profesorje in starše. Obiščemo več kot 200 vzgojno - izobraževalnih insitucij na leto in odigramo vsaj 300 vzgojno - izobraževalnih predstav na sezono, kar nas postavlja v sam vrh društev, ki delujejo na področju šol in izobraževalnih sistemov (Reference). Pomembna dejavnost društva so tudi humanitarne aktivnosti, saj je naše načelo, da morata postati humanitarnost in človekoljublje način življenja.

Bookmark and Share
Mesečnik
Reference
Pridruženo članstvo in vaša pomoč
©2010 Društvo za boljši svet
RoLAN Hiška