Spletni portal ForBetterWorld.si uporablja piškotke. Piškotki so povsem varni in ne vsebujejo občutljivih informacij. V svojem brsklaniku lahko piškotke kadarkoli izbrišete.

Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Strinjam se Ne strinjam se Želim več izvedeti
slovenščina | english

Vsa obvestila

Volkec Franček na Festivalu Lent

07.06.2013, Katja B.

Pozdravljeni vsi, majhni in veliki prijatelji! Društvo za boljši svet bo 1.7.2013 ob 11:00 uri nastopilo na Festivalu Lent 2013. Razveselili vas bomo z lutkovno-gledališko predstavo Bodi moj prijatelj. Prizorišče doganjanja bo  Oder Art Kamp v Mestnem parku. Vabljeni vsi, ki se želite z spoznati novega prijatelja volkca Frančka in njegovo druščino. Skuaj se bomo zabavali, smejali ter učili o prijateljstvu.

Bodi moj prijatelj (vsebina predstave)

Volkec Franček zelo rad hodi v vrtec. Tam se igra s svojimi prijatelji. Vendar ne ve, da moraš biti do prijateljev prijazen. Tako jim ves čas nagaja, jemlje njihove najljubše igrače, uničuje njihove risbe in še kaj. Užaljeni prijatelji se nočejo več igrati z njim in tako volkec Franček na svoj veliki dan - rojstni dan ostane sam s svojo čokoladno torto. Žalosten, ker na njegov rojstni dan ni prišel nihče, prosi za pomoč teto sovo. Teta sova ga poduči, kakšen mora biti do prijateljev. Sedaj Frančka čaka težka naloga - opravičiti se. Otroci - gledalci mu pri tem pomagajo in skupaj uspemo Frančka spremeniti v prijaznega, priljubljenega prijatelja otrok, ki rad pomaga in posodi svoje igrače. Igra je polna smešnih situacij in zanimivih razpletov, otroke pa uči o pomenu prijateljstva.

Mesečnik
Reference
Pridruženo članstvo in vaša pomoč
©2010 Društvo za boljši svet
RoLAN Hiška